Hvordan stoppe tvangssalg av bolig?

Vi vet av erfaring at situasjonen når du trenger å stoppe tvangssalg av bolig  kan bli realitet for mange. Grunnen til dette er at mange av oss ikke har tilstrekkelig oversikt over sin økonomi. Den gode nyheten er at det i de fleste tilfeller finnes det en løsning. Lorentzen Consulting tilbyr løsninger som har hjulpet mange mennesker å unngå tvangssalg av bolig. I de fleste tilfeller er refinansiering av lån er det beste alternativet, men det finnes andre alternativer hvis refinansiering  er ikke mulig.

Les mer om refinansiering med sikkerhet.

Stoppe tvangssalg
Stoppe tvangssalg

Ulemper med tvangssalg

Det verste som kan skje hvis du ikke klarer å betale regningene sine, er at eiendommen din vil bli solgt av en namsmann. Kreditorer vil kjempe for å dekke sine regninger, renter og gebyrer, og til tross for at boligmarkedet har vokst kraftig i de siste årene, er det lite sannsynlig at en tvangssalg av bolig vil gi deg det overskuddet du håper på. Det betyr ikke nødvendigvis at boligen vil bli stilt for salg for lavere pris, men det er knyttet en del regler og forpliktelser til slike salg. Kjøperen har rett til prisavslag dersom boligen har mangler i forhold til opplysningene som er gitt, eller om boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva man kan regne med.

Hvordan kan vi hjelpe deg med å stoppe tvangssalg?

Et tvangssalg av boligen vil aldri bli bra for deg. Vi vet hvordan vi skal stoppe tvangssalg av bolig.

Hva kan vi tilby deg?

  • En langsiktig strategi for å komme seg ut av gjeldsfella.
  • Unngå tvangssalg av eiendommen.
  • Utsettelse av tvangssalg av eiendom.
  • Oppnå frivillig salg hvis refinansiering er ikke mulig, slik at du kan betale ned mest mulig av gjelden din.

Å bli tvunget til å selge boligen din er det verste som kan skje med deg. Vi kan hjelpe deg å stoppe tvangssalg av bolig! Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Tvangsalg - Licytacja komornicza nieruchomości w Norwegii 
Kredyt mieszkaniowy w Norwegii

Stoppe tvangssalg for å unngå uforutsigbare kostnader

Unngå tvangssalg av bolig er mye bedre valget enn å la boligen bli solgt på tvangssalg. Tvangssalg av din bolig vil nesten garantert være en dårlig butikk for deg. Først og fremst kan selve budrundene ved tvangssalg bli en kostbar affære for deg. Namsmannen er et organ som godkjenner alle bud som kommer inn. Det koster å selge boligen din for staten, og dette vil også bli dekket gjennom salget. Om kostnader blir uforsvarlig store kan namsmannen akseptere det første og beste budet som kommer.

Budprosessen tar tid

Det å få et godt bud på boligen kan også være utfordrende. Dynamikken i budrundene dempes ned på grunn av regelen om 6 ukers bundet frist. For kjøperen betyr det at han eller hun ikke kan by på en annen bolig i denne perioden. Dette kan skremme potensielle kjøpere og redusere antall bud som kommer inn. Du kan lese mer om tvangssalg av eiendom, eller enda bedre, ta kontakt med oss nå.

Licytacja komornicza nieruchomości
Życie w Norwegii

Du kan ikke bo i eiendommen din

Hvis du ikke finner et annet hjem under tvangssalg, kan du stå overfor flere utfordringer. Selv om namsmannen gir deg tillatelse til å beholde eiendelene dine i bolig til et nytt sted er funnet, kan det være i strid med den nye eierens interesser: Som en følge av dette kan den nye eieren kreve at boligen tømmes for eiendelene dine. Du vil da pådra deg ekstra kostnader eller tap ved å transportere og lagre møblene andre steder.

Vi verdsetter kvalitet, profesjonalitet og ansvar. Stol på oss, så vet du at du har gjort det riktige valget!

Lorentzen Consulting AS er synonymt med pålitelighet. Dette forplikter oss til å tilby tjenester av høyeste kvalitet. Over mange års erfaring har vi tilegnet oss kunnskapen og ferdighetene som kreves for å hjelpe deg. Husk – jo tidligere du kontakter oss, desto mer effektivt kan vi veilede deg gjennom prosessen.

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende gjennomgang av din sak. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

+47 944 88 425

post@lorentzenconsulting.no

Bli kontaktet