1
Kontakt oss i dag

Vi tar ikke betalt for å analysere saken.

Konsulter din sak med oss ​​gratis.

Samtykke til behandling av personopplysninger

Gratis konsultasjon

Stoppe tvangssalg av bolig

Tjenester

Stoppe tvangssalg av bolig

VI VET HVORDAN VI SKAL STOPPE TVANGSSALG AV BOLIG.

Det verste som kan skje hvis du ikke klarer å betale regningene sine, er at kreditorer kan begjære tvangssalg av boligen. 

Kreditorer vil kjempe for å dekke sine regninger, renter og gebyrer, og til tross for at boligmarkedet har vokst kraftig i de siste årene, er det lite sannsynlig at en tvangssalg av bolig vil gi deg det overskuddet du håper på.

 

BUDPROSESSEN TAR TID

Det å få et godt bud på boligen kan også være utfordrende. Dynamikken i budrundene dempes ned på grunn av regelen om 6 ukers bundet frist. For kjøperen betyr det at han eller hun ikke kan by på en annen bolig i denne perioden.

Dette kan skremme potensielle kjøpere og redusere antall bud som kommer inn. Om boligen selges frivillig, kommer du som regel bedre ut enn om boligen selges med tvang. Som regel oppnås det bedre pris for boligen ved å selge frivillig. Det må søkes kreditorene om utsettelse av tvangssalget, da er det opp til tingretten å godkjenne en utsettelse

Du kan lese mer om tvangssalg av eiendom, eller enda bedre, ta kontakt med oss i dag.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

En langsiktig strategi for å komme seg ut av gjeldsfella

Unngå tvangssalg av eiendommen

Utsettelse av tvangssalg av eiendom

Oppnå frivillig salg hvis refinansiering er ikke mulig, slik at du kan betale ned mest mulig av gjelden din.

Å bli tvunget til å selge boligen din er det verste som kan skje med deg. Vi kan hjelpe deg å stoppe tvangssalg av bolig! Ta kontakt med oss for mer informasjon!