1
Kontakt oss i dag

Vi tar ikke betalt for å analysere saken.

Konsulter din sak med oss ​​gratis.

Samtykke til behandling av personopplysninger

Gratis konsultasjon

Samle flere lån til ett

Samle flere lån til ett er en god løsning for de som er fanget i en gjeldsspiral. Først og fremst fordi du får tilbake kontrollen over dine økonomiske forpliktelser ved å gjøre flere av de til en. Du vil også oppdage at ved å kombinere flere lån til ett, vil den totale kostnaden ved å betale lånet tilbake bli lavere. Finn ut mer om hvordan det virker.

 

Samle flere lån til ett – hvordan funker det?

Samle flere lån til ett kalles også refinansiering av gjeld. I utgangspunktet betyr det at du kombinerer flere lån til ett. Du trenger ikke lenger å  å foreta flere betalinger hver måned, betal en gang i måneden. Grunnen til dette er at du får én lavere rente på det nye lånet, noe som resulterer – i det at totale rentekostnader vil bli lavere enn før.

Kan du stille sikkerhet i fast eiendom? Da er refinansiering med sikkerhet er løsningen. Dette gjelder også for deg som har inkassosaker, betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld.

Les mer om refinansiering med sikkerhet

 

Refinansiering er ikke bare egnet for de med flere lån.

Det som er interessant er at refinansiering kan være nyttig ikke bare for deg som har flere lån. Det kan også være en god løsning for de som har bare ett lån som de tok for mange år siden.

Du må huske at lånemarkedet endrer seg hele tiden, og et lån du tok for noen år siden, er kanskje ikke lenger lønnsomt. I dette tilfellet vil refinansiering bety å du overfører lånet dit til en annen bank som kan tilby bedre lånevilkår. Det er derfor verdt å kontakte oss for at vi skal sjekke om du kan få bedre tilbud.

 

Høyere kredittverdighet betyr at du får samle flere lån til ett

Refinansiering er ikke bare en mulighet til å oppnå mer attraktive lånevilkår. Etter noen år vil kredittverdigheten din øke, noe som vil resultere at du kan få et større lån som du kan bruke, for eksempel til å renovere din eiendom. Banken du vil refinansiere i, vil beregne kredittverdigheten din på nytt, og tilby ikke bare nye lånebetingelser, men også muligheten til opplåning.

 

Hvordan samle flere lån til ett?

Det er fullt mulig å få refinansiering, men noen få betingelser må være oppfylt. Du må være minst 20 år gammel og bo på en norsk adresse. Du må også ha et personnummer og en fast inntekt.

Hvis du tenker på å refinansiere lånene dine, anbefaler vi at du kontakter oss. Lorentzen Consulting er et selskap med lang erfaring innen refinansiering. Vi har allerede hjulpet hundrevis av mennesker med å overføre gjeld til en annen bank.