For hvem er lån til refinansiering i Norge?

Lån til refinansiering passer til alle som har gjeld. Flere og flere mennesker står overfor problemer med gjeld. Dette bevises av strengere regler for tilgang til lån i Norge. Å komme seg ut av gjeldssløyfen er ikke lett, og en av de beste løsningene er en lån for refinansiering. Når kan du søke om en refinansiering? Å finansiere deg ut av gjeldsproblemer med et annet lån høres ikke veldig fornuftig ved første øyekast. Men i praksis er refinansiering ofte en bra løsning. En bank  kjøper  alle lånene dine fra andre banker. Som et resultat, i stedet for  flere lån, sitter du bare med et lån som skal betales en gang per måned. Refinansiering er ideelt for personer med gjeld til flere banker. Refinansiering tilbys for nedbetaling av alle typer gjeld.

Les mer om refinansiering med sikkerhet

 

Lån til refinansiering. Er det verdt det?

Det vesentlig lavere antall månedlige overføringer du må gjøre er ikke den eneste fordelen med denne løsningen. Ved å ta opp et nytt lån sparer du på renter. Ved å ha flere forpliktelser i forskjellige banker betaler du flere forskjellige renter. Ved å velge å refinansiere  med én bank, betaler du bare renter på ett lån. Av denne grunn er refinansiering ikke bare en praktisk måte å betale på, men fremfor alt en håndgripelig besparelse.

 

Hvordan får jeg lån til refinansiering?

Du bør først kontakte en rådgiver i Lorentzen Consulting AS, han vil vurdere saken din og presentere deg for noen av de beste tilbudene på markedet. Det er veldig viktig å velge riktig rådgiver, for de det er kvaliteten av hans arbeidet som vil bestemme om du får refinansiering eller ikke og under hvilke betingelser. Når du har kommet til enighet og valgt den beste tilbudet, kommer formalitetene. Etter dette stadiet vil banken som du valgte for refinansiering, gjøre opp gjeld med andre banker. Og  istedenfor flere lån har du kun én lån. Hvis kredittverdigheten din tillater det, kan du dessuten ta opp et ekstra lånebeløp.