1
Kontakt oss i dag

Vi tar ikke betalt for å analysere saken.

Konsulter din sak med oss ​​gratis.

Samtykke til behandling av personopplysninger

Gratis konsultasjon

Hvordan får jeg lån til kjøp av eiendom i Norge?

Lån til kjøp av eiendom

Hvordan får jeg lån til kjøp av eiendom i Norge? Er det mulig selv i lys av strengere forskrifter? Finn ut hvordan du kan realisere drømmene dine om å eie et hjem.

Et lån til kjøp av eiendom kalles oftest boliglån. Boliglån betyr at du låner penger pluss renter (kreditt) fra en bank, og en garanti for at banken får pengene tilbake er at du pantsetter eiendommen din, f.eks. et hus, leilighet eller tomt.

Et boliglån blir vanligvis sett på som et lån for  kjøp av eiendom. Dette er imidlertid bare en, den vanligste, boliglånstypen.

Les mer om boliglån

Hvordan får jeg lån til kjøp av eiendom?

Du finner de beste vilkårene ved å kontakte hver bank for seg. Du bør være oppmerksom på at hver institusjon kan tilby forskjellige betingelser og beregne kredittverdighet på forskjellige måter. Mye avhenger også av bankrådgiveren. Denne typen løsning krever imidlertid mye tid, maksimal engasjement og tålmodighet.

En mye mer praktisk vei ut av denne situasjonen er å dra nytte av profesjonell kredittrådgivning. Lorentzen Consulting AS tilbyr slike tjenester og har allerede hjulpet mange kunder med å få finansiering. Vi anbefaler at du kontakter oss! Vi kan hjelpe deg med å realisere drømmen din om å eie ditt eget hjem!

 

Lån til kjøp av eiendom – grunnleggende krav