Lån til kjøp av eiendom

Hvordan får jeg lån til kjøp av eiendom i Norge? Er det mulig selv i lys av strengere forskrifter? Finn ut hvordan du kan realisere drømmene dine om å eie et hjem.

Et lån til kjøp av eiendom kalles oftest boliglån. Boliglån betyr at du låner penger pluss renter (kreditt) fra en bank, og en garanti for at banken får pengene tilbake er at du pantsetter eiendommen din, f.eks. et hus, leilighet eller tomt.

Et boliglån blir vanligvis sett på som et lån for  kjøp av eiendom. Dette er imidlertid bare en, den vanligste, boliglånstypen.

Les mer om boliglån

Lån til kjøp av eiendom.
Lån til kjøp av eiendom.

Hvordan får jeg lån til kjøp av eiendom?

Du finner de beste vilkårene ved å kontakte hver bank for seg. Du bør være oppmerksom på at hver institusjon kan tilby forskjellige betingelser og beregne kredittverdighet på forskjellige måter. Mye avhenger også av bankrådgiveren. Denne typen løsning krever imidlertid mye tid, maksimal engasjement og tålmodighet.

En mye mer praktisk vei ut av denne situasjonen er å dra nytte av profesjonell kredittrådgivning. Lorentzen Consulting AS tilbyr slike tjenester og har allerede hjulpet mange kunder med å få finansiering. Vi anbefaler at du kontakter oss! Vi kan hjelpe deg med å realisere drømmen din om å eie ditt eget hjem!

Lån til kjøp av eiendom – grunnleggende krav

Del denne artikkelen!

Effekten av skatteoppgjør på dine nåværende og fremtidige lån

Juni er måneden du mottar skatteoppgjør for foregående år. Det handler ikke bare om informasjon om du får skatt tilbake eller om du må betale restskatt. Det er også tiden da kredittvurderingsbyråene i Norge omberegner kredittverdighet. Så hvordan påvirker ny skatteoppgjør dine nåværende og fremtidige lån? [...]

Lån til kjøp av eiendom. Vi verdsetter kvalitet, profesjonalitet og ansvar. Stol på oss, så vet du at du har gjort det riktige valget!

Lorentzen Consulting AS er synonymt med pålitelighet. Dette forplikter oss til å tilby tjenester av høyeste kvalitet. Over mange års erfaring har vi tilegnet oss kunnskapen og ferdighetene som kreves for å hjelpe deg. Husk – jo tidligere du kontakter oss, desto mer effektivt kan vi veilede deg gjennom prosessen.
Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende gjennomgang av din sak. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Telefonnummer

+47 944 88 425

E-post

post@lorentzenconsulting.no

Bli kontaktet

    2021-09-27T20:55:32+02:00
    Go to Top